You are currently viewing Case Erillisverkot, Espoon pääkonttori

Case Erillisverkot, Espoon pääkonttori

Yhteisöllisyyttä tukevat tilat turvallisuus huomioiden

  • Kokonaisvaltainen prosessi sisälsi sekä työympäristön tulevaisuuden tarpeiden kartoittamisen kuin uuden toimiston suunnittelun ja toteutuksen

 

  • Suunnittelun keskiössä oli yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen mahdollistaminen huomioiden turvakriittisen työn erityistarpeet

 

  • Toimistolle luotiin monenlaisia yhteistyön paikkoja niin epämuodollisempaan yhdessäoloon kuin yhteiseen työntekoon. Koko työympäristön sydän on kotoisa loungetila, jonne on helppo tulla ja jossa voi tavata muita.

Kohde

Erillisverkkojen pääkonttori, Otaniemi, Espoo

Asiakas

Erillisverkot

Vuosi

2021-2022

Laajuus

1070 m2

Työn sisältö

  • Työympäristöselvitys (henkilöstökysely, johdon haastattelut)
  • Työympäristön konseptisuunnittelu
  • Toimiston tila-, sisustus- ja kalustesuunnittelu
  • Opastesuunnittelu
  • Käyttöönoton tuki (pelisäännöt)