COWORKING FINLAND TOUR 2020

Workspacetraveler lähtee kiertämään Suomea tammikussa 2020. Tavoitteena on kiertää 20 mielenkiintoisinta coworking-tilaa ja 20 uudesta työstä kiinnostunutta yritystä.

Kiertueesta julkaistaan Coworking Finland 2020 raportti, joka esittelee kaikki kierretyt tilat Seitsemän ympäristöä viitekehyksessä.

Seitsemän ympäristöä on Tero Heleniuksen kehittämä menetelmä arvioida työympäristöjä. Keskeisenä tekijänä menetelmässä on hyvinvointi.

Coworking-tilat

Kukin kiertueeseen osallistuva tila saa itselleen omaa tilaansa koskevan arvioinnin sekä näkyvyyden raportissa. Jokainen tila esitellään myös blogi muotoisena workspacetraveler blogissa ja LinkedIn-kirjoituksena kevään 2020 aikana. Heleniuksen LinkedIn työympäristöä koskevia päivityksiä lukee keskimäärin noin 3000-5000 ammattilaista. Parhaimmillaan Helenius saavuttaa yli 50 000 lukijaa päivityksillään.

Tilojen on mahdollista tarjota asiakkailleen ja sidosryhmilleen Heleniuksen pitämä “Työn ja paikan radikaali disruptio” keynote-tilaisuus. Keynote pohtii miten tiedostava ihminen ja tekoäly räjäyttävät työnteon peruskiven. Työympäristömme ei tule enää koskaan olemaan yhtä staattinen kuin tänään.

Coworking-tilojen osallistumismaksu on 299€ / 499€ tilan koosta riippuen. 

Yritykset

Kiertue osallistaa uudesta työstä kiinnostuneet yritykset. Jokainen osallistuva yritys saa yrityskohtaisen puolipäivää kestävän työpajan, jonka aikana määritellään yrityksen nykyinen työkulttuuri ja rakennetaan tiekartta tulevaisuuden työympäristökehitttämiseen. Työpajaan kuulu ennakkoon verkossa tehtävä työympäristökysely. Päivä sisältää kaksi työpajaa esimerkiksi johtoryhmälle ja henkilökunnalle.

“Yli 85% työntekijöistä pitää työympäristöä merkittävimpänä tuottavuuteen ja hyvinvointiin vaikuttavana asiana”.

Onko teidän yritys valmiina tulevaisuuteen? Työpaja on hyvä alkusysäys muutokselle. 

Yritysten osallistumismaksu on 599€ / 899€ yrityksen koosta riippuen.

 

 

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Osallistumismaksu laskutetaan tammikuussa 2020 kun kiertueeseen osallistuminen on vahvistettu.

Hakemuksia otetaan vastaan 15.1.2020 asti tai niin kauan kun kaikki 20 + 20 paikkaa on täytetty.