Rakan Dooroomille tekemässä kehityshankkeessa tutkittiin 4 eri kehityskohdetta sekä yleisesti peilattiin mahdollisia tulevaisuuksia neljän skenaarion kautta.

Osana kehitystyötä tehtiin laaja selvitys tulevaisuuden trendeistä ja työntekemisen kehityssuunnista. Hankkeessa analysointiin sekä liiketoimintaa että tilaan liittyviä näkökulmia. 

Tulevaisuus tuo mukanaan isoja muutoksia työn tekemiseen. Yritykset tulevat etsimään useampia erilaisia tapoja järjestää työympäristöjään ja siten myös Dooroomilla on mahdollisuus tarjota palveluitaan yhä suuremmalle asiakasryhmälle.

Dooroom Lahti Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, joka operoi coworking-tilaa Lahden ydinkeskustassa. Dooroom palvelee monipuolisesti työelämän tilantarvitsijoita Lahdessa. Coworking-tiloissa on 27 lukittavaa työhuonetta sekä runsaasti avointa työskentelytilaa ja useita neuvotteluhuoneita. Salin työpisteitä (sähköpöytä + työtuoli) vuokrataan sopimusasiakkaille pitkäaikaiskäyttöön sekä tilapäiseen tarpeeseen päiväveloituksella verkkopalvelun kautta. Myös Dooroomin neuvottelutilat palvelevat tuntiveloituksella satunnaiskäyttäjiä.

www.dooroom.fi