Nyt ajankohtaista:

COWORKING FINLAND TOUR 2020

Workspacetraveler lähtee kiertämään Suomen coworking-tiloja tammikuussa 2020. Tavoitteena on kiertää 20 Suomen mielenkiintoisimpaa coworking-tilaa ja 20 uudesta työstä kiinnostunutta yritystä. Haku on auki 15.12.2019 asti. Onko juuri sinun tilasi tai yrityksesi yksi tulevaisuuden työympäristöistä. Lue lisää Hae mukaan linkistä.

"maailma on monitilatoimistoni"

Tarina

Alkuvuodesta 2017 Tero Heleniuksen tekemä 100% tulevaisuutta ihmiskoe jatkui vapaa-ajan, hyvinvoinnin ja työympäristön yhteensovittamisen ihmiskokeella. Heleniukselta oli kysytty usein vuosien aikana mihin suuntaan työympäristöt kehittyvät ja millaista on tulevaisuuden työ.

“Olin useasti todennut, että tulevaisuuden työympäristö on enemmän työntekijän pään sisällä kuin fyysinen tai digitaalinen paikka johon mennään.”

Helenius päätti tutkia asiaa heittäytymällä kokonaisvaltaiseen ihmiskokeeseen, jonka tarkoituksena oli löytää vastaus kysymykseen millainen on uusi työympäristö. Tavoitteena oli sovittaa yhteen hyvinvointi ja työ siten, että ne muodostavat konseptoitavan kokonaisuuden.

Matka on vienyt Heleniuksen maailman ääriin sekä fyysisesti että henkisesti. Maailma on matkan aikana muuttunut ja muuttanut tutkijaansa. Hyvinvoinnista ja tulevaisuuden työstä on syntynyt elämäntapa.

Kun työkseen saarnaa rohkeudesta ja heittäytymisestä pitää myös itse uskaltaa laittaa oma kroppa peliin - " Don't tell me, show me"

Filosofia

#workspacetraveler tutkii uuden työn tiloja ja tulevaisuuden tapaa tehdä työtä. 

Seitsemän ympäristöä

Seitsemän ympäristöä

Blogi

Workspacetrveler vierailee mielenkiitoisissa työympäristöissä. Pyydä meidät tutustumaan tilaasi.