Asiantuntijamme, olkaa hyvä

Tero Helenius, työympäristöstrategi

Työympäristökehittämisestä vastaava Tero toimii työympäristöstrategina, tulevaisuuden työn ja työympäristöjen asiantuntijana.

Tero on koulutukseltaan arkkitehti ja ollut kehittämässä työympäristöjä jo 2000-luvun alusta lähtien. Teron fokus työympäristökehittämisessä on kulttuurin ja toimintamallien kehittämisessä. Tero on myös yhteisöllisten työympäristöjen edelläkävijä.

Hanna Ikonen, työtapa- ja kulttuurimuotoilija

Hanna toimii työtapa- ja kulttuurisuunnittelijana. Hanna toimii myös projekteissamme vastaavana fasilitaattorina ja valmentajana.

Hanna on taustaltaan terveystieteiden maisteri, toimintaterapeutti, työnohjaaja, aivoterveyden edistäjä sekä tila- ja sistussuunnittelija. Hanna on perehtynyt erityisesti hyvinvointia, osallistamista ja vuorovaikutusta tukeviin ympäristöihin sekä työelämän kehittämiseen inhimillisestä ja kestävästä näkökulmasta.

Marianna Kotilainen, työympäristösuunnittelija, arkkitehti

Marianna on työympäristösuunnitteluun erikoistunut arkkitehti. Rakan projekteissa Marianna vastaa niin organisaation työympäristön nykytilanteen ja tulevaisuuden tarpeiden kartoittamisesta kuin käytännön toimistosuunnittelusta. Usein Marianna toimiikin näiden kahden rajapinnassa, jossa organisaatioilta kerättyä dataa työntekijöiden tarpeista ja työn luonteesta jalkautetaan fyysiseen tilaan.

Antti Ala-Heikkilä, toimitila- ja kiinteistöasiantuntija

Antti tuo projekteihimme toimitilaliiketoiminnan ja -markkinan ymmärryksen sekä vastaa tilahakuihin, vuokrauksen tukeen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvistä toimeksiannoista.

Antin tausta on teknis-taloudellinen (DI ja EMBA) ja hänellä on laaja kokemus kiinteistö- ja toimitilaliiketoiminnan johtotehtävistä. Numerot ja liiketoimintalähtöisyys ovat Antille ominta aluetta. Kuitenkaan unohtamatta työympäristön ja henkilökunnan hyvinvoinnin merkitystä numeroiden takana.

Haluatko kuulla lisää työympäristökehittämisestä?

HELSINKI – TAMPERE – OULU

“Maailma on monitilatoimistomme”