Asiantuntijamme, olkaa hyvä

Tero Helenius, työympäristöstrategi

Työympäristökehittämisestä vastaava Tero toimii työympäristöstrategina, tulevaisuuden työn ja työympäristöjen asiantuntijana.

Tero on koulutukseltaan arkkitehti ja ollut kehittämässä työympäristöjä jo 2000-luvun alusta lähtien. Teron fokus työympäristökehittämisessä on kulttuurin ja toimintamallien kehittämisessä. Tero on myös yhteisöllisten työympäristöjen edelläkävijä.

Hanna Ikonen, työtapa- ja kulttuurimuotoilija

Hanna toimii työtapa- ja kulttuurisuunnittelijana. Hanna toimii myös projekteissamme vastaavana fasilitaattorina ja valmentajana.

Hanna on taustaltaan terveystieteiden maisteri, toimintaterapeutti, työnohjaaja, aivoterveyden edistäjä sekä tila- ja sistussuunnittelija. Hanna on perehtynyt erityisesti hyvinvointia, osallistamista ja vuorovaikutusta tukeviin ympäristöihin sekä työelämän kehittämiseen inhimillisestä ja kestävästä näkökulmasta.

Antti Ala-Heikkilä, toimitila- ja kiinteistöasiantuntija

Antti tuo projekteihimme toimitilaliiketoiminnan ja -markkinan ymmärryksen sekä vastaa tilahakuihin, vuokrauksen tukeen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyvistä toimeksiannoista.

Antin tausta on teknis-taloudellinen (DI ja EMBA) ja hänellä on laaja kokemus kiinteistö- ja toimitilaliiketoiminnan johtotehtävistä. Numerot ja liiketoimintalähtöisyys ovat Antille ominta aluetta. Kuitenkaan unohtamatta työympäristön ja henkilökunnan hyvinvoinnin merkitystä numeroiden takana.

Pia Heiskanen, sisustusarkkitehti ja työympäristösuunnittelija

Pia toimii projekteissamme tila- ja sisustussuunnittelijana sekä työympäristökehittäjänä. 

Pia on koulutukseltaan sisustusarkkitehti ja perehtynyt kestävään tilasuunnitteluun ja palvelumuotoiluun. Hänen työnsä keskiössä on löytää tilaratkaisuja, jotka palvelevat käyttäjiään, lisäävät hyvinvointia ja tukevat yrityksen liiketoimintaa.

Haluatko kuulla lisää työympäristökehittämisestä?

HELSINKI – TAMPERE – OULU

“Maailma on monitilatoimistomme”

Postiosoite:

Rakka Works & Spaces Oy, c/o Workery+, Esplanadi, Pohjoisesplanadi 39, 00100 HELSINKI